Egyedi ajánlatkérés

Vissza Franciapolinéziára!

Vissza Franciapolinéziára!

Vissza Franciapolinéziára!

frangi-64x64

Bora Bora

frangi-64x64

Untitled-1

Kifinomult üdülőhelyek, egyedülálló környezetben.

Bora Bora (Pora Pora vagy Pōpora) név jelentése, egy ígéretnek hangzik, ígéret egy Földi paradicsom felfedezésére. Híres Hollywood-i sztárok, álmodozók és szerelmesek választják a mitikus Bora Borá-t romantikus helyszínként, varázslatos tájainak, buja növényzetének, és nyugodt légkörének köszönhetően.

Hogy miért érdemes ellátogatni Bora Borára?

Bora Bora egy vulkáni sziget, ami a világ egyik legszebb lagúnájánál fekszik, ahol a kék összes árnyalata fellelhető, a legvilágosabbtól a legsötétebbig. A fehér homokos-part kókuszfákkal együtt, körbeveszik a lagúnát, mely számtalan hallal és színes korallzátonnyal népesült be. A táj harmóniája tökéletes, a víz alatti paradicsom pedig páratlan szépségű.
A kék lagúna otthont ad kétszarvú ördögrájáknak, cápáknak, ajakos halaknak, amelyek visszaköszönnek a búvárkodás vagy üvegfenekű csónakázás során. Rengeteg lehetőség van a lagúna felfedezésére a vízen (halászat, csónakázás, jet skizés, kite surfözés, kenuzás) vagy akár szárazföldön is (4WD autózás, sziklamászás, helikopter túrák). Hotelek és szolgáltatások sokasága. Luxus üdülőhelyek egyedülálló környezetben tökéletes körülmények között. ( villák, privát medencék, privát strandok,..). Számos “á lá carte” szolgáltatás elérhető. Bora Bora Tahitiröl, 50 perc alatt érhető el repülővel vagy akár10 óra hajóúttal is.

Egészségügyi szolgáltatások: 1 egészségügyi központ működik a szigeten

Banki szolgáltatások: 1 Banque de Polynésie és ehhez tartozó 3 ügynökség, 1 Banque Socredo és 1 Banque de Tahiti

Más Polinéz nevek:Pora Pora, Vavau
A felfedezők által adott név: San Pedro
Helyszín: 175 kilométerre Tahititől
Területe: 121 négyzetkilóméter
Legmagasabb csúcs: Otemanu(617 méter)
Népesség: több mint 9,690
Mezőgazdaság: kopra, banán, dinnye

 

Facebook